Wednesday, January 23, 2008

Ett offer för moralen

Upprörande läsning

Jag skriver inte så mycket seriöst längre, eftersom folk som skulle behöva lyssna är just de som inte lyssnar. Man får bara klappar på axeln av de som redan hållar med om det man skriver. Fast denna historia fick mitt blod verkligen att koka.

Så här. En kvinna har en sjukdom som gör att hon lider väldigt mycket. Botemedel finns, fast det är ej tillåtet eftersom preparatet även kan få folk som inte är sjuka att känna sig bättre. Och sådant är inte tillåtet. Så kvinnan offras för att friskt folk inte ska få tillgång till något som kan få dem att känna sig bättre.

Hade det handlat om min mamma hade jag seriöst övervägt väpnat motstånd. Varför har folk blivit så flata att de accepterar varenda övergrepp numer? Förr i tiden lynchades furstar för liknande övergrepp.

3 comments:

Home Broker said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Home Broker, I hope you enjoy. The address is http://home-broker-brasil.blogspot.com. A hug.

Kraxpelax said...

Va, sabbar jag din blogg? Ja visst gör jag det!

Detta är nämligen hänsynlöshetens nyliberala Sverige där kriminaliteten grasserar och bortskämda överklassodugligar som Henrik Sundholm hånflabbar åt uteliggare som säljer Situation på Stockholms gator samt bjäbbar om att skatt är stöld (skatt är inte stöld utan tvärtom de fattigas sätt att med statens hjälp TA TILLBAKA vad som stulits från dem).

Nyss tog jag taxi från NK till Bergshamra Solna med en viss MIODRAG SUSANJ. Det var ett obskyrt taxibolag jag inte lade på minnet. Jag tog taxin längst fram i kön. Annars vägrar dom köra en. Det är MAFFIAFASONER som sätter konkurrensen ur spel. Sträckan går normalt på knappt 200 bagis. Nu stannade taxametern på 428:-. Oförenligt med angivet kilometerpris på 500:- / milen.

Polisanmäla? Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha. Dom har inte ens resurser att efterspana flickördare, som vi har sett. Dom har fullt upp med att jaga Samhällsfarliga Homofober och såndär jävla skit. Det har man ju också sett!

En hygglig människa blir oavbrutet skymfad, plundrad, kränkt och förnedrad i hänsynslöshetens nyliberala homofila Smittspridar-Sverige. Man måste vara lika jävlig tillbaka, annars är man körd. Men den som går på mig, Peter Ingestad, han går på fel kille!

Med anledning av den nyliberale taxichauffören MIODRAG SUSANJs övergrepp på mig säger jag följande.

1. Olof Palme. Cats Falck. Lena Gräns. Carl Algernon. Hilding Eek. Makarna Winbergh. Ingvar Heimer. Gunnarsson. Odd Engström? Milan Valverius? Curt Nicolin? Sten Andersson? Bofors-Stasi-Iran!

2. Sarkofag? Griftefrid?? Estonia chickenpox??? Vad övermåttan Gräsligt göms i detdära vraket????

3. bÖgpesten HIV exploderar just nu i Sverige vilket tigs ihjäl av de ansvariga som står i tjänst hos den styrande bÖgmaffian. Folket skall offras på homofobofobins altare.

Arkivkopia sparad och tillsänd regeringen, Högsta Domstolen, rikspolisstyrelsen, polisstyrelsen i Stockholms län samt samtliga kända taxibolag.

- Peter Ingestad, Solna

Jurgen Hochmuth said...

Nej, du sabbar inte min blogg. Du har faktiskt hamnat helt rätt. Härr skrivs ingenting om man inte är skitfull eller aphög.


Så välkommen!