Thursday, October 12, 2006

She so crazy

Se på henne! Detta ärkepucko. Hon står där med korkat kisande ögon och stirrar upp mot himmelen. Man kan nästan se det gamla tröga rostiga maskineriet som huserar bakom hennes tjocka panna. De röda fanorna vajar där bak i vinden. Hon arbetar frenetiskt för att konfiskera så mycket pengar som möjligt av vårat arbete för att få vara den som får dela ut dem till någon som inte vill göra rätt för sig. Det får henne säkert att känna sig bra. Vad bra att en del får vad de fötjänar.

När Anna Sjödin, SSU-basen, greps för krogslagsmålet på Crazy Horse uppgav hon att "tre vakter satt på mig och jag blev slagen med batong". Bra! Synd bara att ingen kommit på tanken att göra det tidigare. Nu ska hon dessutom dömmas till 120 dagsböter för inblandningen i krogbråket samt betala 5 500 kronor i skadestånd till krogvakten Babak Jamei. Totalt blir det 41 500 kronor som hon får lägga ut. Fast det borde väl inte göra henne något? Jag menar, pengarna går ju till det gemensamma, det trygga, välfärden, till hattmusèer. Fast jag misstänker att det smakar bättre för henne att stjäla andras pengar än att punga ut med dem själv.

Dömdes hon rätt då? Var det hennes fel? Var vakten oskyldig i bråket? Förmodligen var det hennes fel. Utan att vara där så har jag informationen om att hon var full, hon är en gräslig människa, de nyktra vittnena ställde sig på vaktens sida, samt att vakter vanligen är måna om sina jobb. Fast vem bryr sig? Även om hon inte hade startat bråket så förtjänade hon ändå lite batong bara för att hon vill inskränka mitt liv.

1 comment:

Alkanen said...

Du är bara för söt Jü... Meg
=)